Echipa

Mai mulți mentori și specialiști sunt alături de tine pentru a-ți crește afacerea. Îți propunem un parteneriat prin care vom dezvolta impreună planul tău de afaceri și vei fi parte într-o comunitate sprijinită de nume mari.

TRAINERI

Învață de la cei mai buni profesioniști din domeniu cum să îți construiești afacerea pe care ți-o dorești. Ai încredere în sfaturile lor și vei avea multe de câștigat!

CRISTIAN ONEȚIU

Antreprenor cu o experiență cumulată în peste 15 ani, Cristian Onețiu este co-fondator al celei mai mari companii românești din industria de vânzări directe, cu peste 40.000 de distribuitori si peste 50 de milioane de euro cifra de afaceri din 2005 până în prezent: Life Care. El a fondat cea mai mare companie de distribuție alimente BIO în lanturile internationale de retail: BioLogistic. De asemenea, Cristian este consultant pentru zeci de antreprenori si echipe de management cu impact si rezultate in piata romaneasca.

ANDY SZEKELY

Andy Szekely este formator care inovează de 21 de ani în piața de training și coaching din România ca antreprenor, autor și speaker. A fondat două companii profitabile și în creștere (începând din 2001) și un ONG specializat în educarea tinerilor lideri ai României (Alpha Leadership, 2008). De asemenea, Andy este creator al comunitătii AS, care numără peste 250.000 de membri consumatori ai materialelor de dezvoltare personală și leadership publicate de echipa editorială Andy Szekely.

EUSEBIU BURCAȘ

Eusebiu Burcas este fondatorul primului program independent de educație financiară din România – BurCASH-Managementul Banilor. Din 2001 a început să fac și training. Investește pe piața de capital, afaceri online și imobiliare. A fost unul dintre primii români care au obținut o certificare internațională în consultanță de management (CMC). Misiunea lui Eusebiu este să învețe românii să-și gestioneze eficient banii.

Lorand Soares Szasz

Lorand Soares Szasz este unul dintre cei mai apreciați experți în creșterea accelerată a firmelor din România. Este autorul mai multor cărți despre dezvoltarea afacerilor, susține seminarii, cursuri de antreprenoriat și vânzări în fiecare lună în întreaga țară și în străinătate.

Echipa de specialiști

Specialiştii noştri lucrează pentru antreprenorii din Comunitatea PLATFORMA IMM, astfel încât să creeze un cadru de business în care firmele lor să crească prosper în România.

Florin Mîndru

Head of Sales

Florin Mindru este co-fondator al mai multor companii, care furnizează servicii de raportare personalizată, analiză pe produs, dar şi interpretarea datelor şi implementarea unor strategii pe termen lung de creştere a profitabilităţii. Cu o experienta de peste 10 ani in zona de dezvoltare de business si redesenare de procese, Florin a sustinut peste 40 de companii in procese de optimizare a activitatilor si crestere a profitului.

Claudiu Vrînceanu

Head of Growth and Community

Claudiu Vrinceanu are o experiență de 15 ani în antreprenoriat, media, comunicare și administrație publică la cel mai înalt nivel. El oferă servicii de consultanță de business specializată în PR, comunicare strategică și investiții (pentru startups, scaleups și investitori).

Carolina Mîndru

Head of Marketing and Client Service

Experiența Carolinei cu clienții business de 8 ani a făcut-o să înțeleagă mai bine cum funcționează mare parte din afacerile românești și care sunt cele mai mari provocări ale antreprenorilor. În același timp, a dezvoltat planuri de marketing, sustinand lansarea de branduri la nivel național și internațional.

Razvan Toma

Consultant IT

Razvan Toma este un antreprenor cu 15 ani experienta in domeniul IT&C, serviciile sale fiind apreciate de IMM-uri din diverse domenii precum retail, turism, imobiliare, financiar, resurse umane si altele. Dezvoltarea, automatizarea si optimizarea proceselor de business, prin punerea tehnologiei in folosul oamenilor - aceasta este misiunea companiei de consultanta si servicii IT&C fondata de Razvan.

MENTORI SI SPECIALISTI

Ai la dispoziție oameni cu experiență în business, gata să te ajute atunci când ești la răscruce de drumuri sau ai de luat decizii importante, astfel încât să îți călăuzească pașii pe drumul către o afacere de succes.
Află mai multe detalii despre profesioniștii cu care poți lucra la dezvoltarea afacerii tale de la un reprezentant PLATFORMA IMM.

Matei Pavel

CO-FONDATOR T-ME STUDIOS

Matei Pavel este co-fondator al studioului T-Me Studios, care realizează teme pentru telefoanele cu Android.

Radu Savopol

FONDATOR 5 TO GO

Businessul „5 to go”, lansat de antreprenorul Radu Savopol, este unul dintre cele mai dinamice de pe piața cafenelelor

Radu Tănase

FONDATOR CALIF

Radu Tănase conduce grupul de restaurante Calif (Calif și Condimental de Calif), un business cu o cifra de afaceri

Marius Dan

FONDATOR TUDOR TAILOR

Marius Dan a creat și crescut un business în zona de producție și fashion cu o cifra de afaceri

Catrinel Hagivreta

FONDATOR MEDIJOBS

După ce a condus businessul Dent Estet, vândut către Medlife, a lansat MEDIjobs, prima platformă dedicată recrutării medicale.

Avi Cicirean

FONDATOR BRAND MINDS

Avi Cicirean este organizatorul celor mai mari evenimente cu vorbitori inspiraționali din România

Andreea Comșa

FONDATOR PREMIER ESTATE MANAGEMENT

Andreea Comșa are o experiență de peste 10 ani în antreprenoriat și consultanță imobiliară

Alexandru Jurcă

FONDATOR ECOMHACKERS

Alexandru Jurcă a început afacerea în 2015, iar acum vinde articole sportive sub brandul propriu în valoare de 10 milioane de euro. Un alt business al său, Ecom­Hackers, este specializat în consultanță de afaceri online.

Bogdan Aron

COO 2PERFORMANT.COM

Cu experiență de peste 10 ani în marketing online și e-commerce, Bogdan Aron face parte din conducerea platformei de marketing afiliat 2performant.com, un business cu o cifră de afaceri de 4 milioane de euro.

Florina Onețiu

CONSULTANT

Florina Onețiu are peste 15 ani de experiență în comunicare organizațională și de brand. A participat ca organizator sau/și speaker la peste 100 de evenimente. Deține un master “Tehnici de comunicare&influențare socială” – training PCM. Este antreprenor: fondator Centrele Fericirii, 2015 – Fondator Academia Femeilor, din 2012 – fondator Fundația Life Care.

Mihaela Mureșan

FONDATOR BRAND ESSENCE

Mihaela Mureșan are 17 ani experiență în marketing, timp în care a lucrat în mai multe companii mari din retail, electronice și media (LG Electronics, Radio Contact, Publimedia, Altex / Media Galaxy și IKEA). A lansat branduri noi atât pe piață locală – Media Galaxy și IKEA, dar și pe alte piețe – IKEA în Croația.

Georgiana Trandafir

MANAGING PARTNER TRANDAFIR & ASSOCIATES

Cu o experiență de aproape 10 ani în serviciile de avocatură de business, Georgiana este Managing Partner al casei de avocatură Trandafir & Associates.Paul Ardeleanu

CO-FONDATOR SPEAKERS CLUB

Paul Ardeleanu, co-fondator alcomunității Speakers Club, Speaker, este Trainer și Presentations coach.

Roxana Olaru

FONDATOR CREADIV

Antreprenoare CREADIVa, Roxana își împarte timpul între agenția digitală pe care o coordonează și activități de voluntariat în cadrul fundației RBL. CREADIV le oferă celor peste 100 de clienți români sau din străinătate cu care colaborează, servicii de: design (web sau print), development (programare de aplicații web, magazine online sau website-uri) și promovare online (gestiune campanii de SEM sau Social Media).

Ruxandra Andriciuc

EXPERT CONTABIL

Ruxandra este Expert Contabil, Expert Evaluator, membru CECCAR din anul 2001.

Călin Iepure

Public Speaker, Trainer & Facilitator

Crede cu tărie că “Secretul succesului în viață este să fii pregătit atunci când a venit timpul!”, iar misiunea lui este tocmai aceea de a-i ajuta pe cei din jur să fie "pregătiți" atunci când se ivește oportunitatea. Campion al României la Public Speaking în 2011, Călin este unul dintre cei care au avut impact major la dezvoltarea Public Speaking-ului din România. Pasiunea pentru vorbitul în public și-a descoperit-o în cadrul organizației Toastmasters, organizație pe care a coordonat-o ca și Guvernator al României.

Cere o ofertă personalizată