Comunitatea românească de antreprenori conectată la standardele europene de business

Cetățenii europeni suntem noi. Fiecare IDEE validă, fiecare StartUp sustenabil și fiecare afacere în creștere ne dau motive de bucurie și speranță. Suntem aici să le susținem pe fiecare, cu tot ce au nevoie. Specific, pe înțelesul oricui și bazându-ne pe experința în afaceri de peste 100 de ani a mentorilor, cu peste 680 milioane de euro generate.

OBIECTIVUL NOSTRU

de antreprenori români care interacționează direct cu Platforma EuroIMM

prin evenimente, mentorat, întâlniri ale europrenorilor, acces în platformă și beneficii de învățare, planificare, finanțare și sprijin zilnic

Cetățenii PLATFORMEI euroimm.eu

Avem valori comune, spirit de „schimbă-lume", curajul de a acționa și deschiderea în a ajuta și a fi ajutați. Suntem mai mult decât un simplu grup. Împreună formăm o comunitate.

VOLUNTAR

Ai intrat în PLATFORMA cu viză temporară, la invitația unui membru cu drepturi depline. Profită de ocazie ca să cunoști comunitatea, la evenimentele pe care le organizăm. Ca să înțelegi mai bine cum funcționăm, noi îți oferim acces la platformă printr-un demo, iar tu ne spui dacă vrei să intri în breaslă.

MEMBRU

Ești cetățean proactiv și te implici în comunitate fiindcă știi cât de importantă e contribuția ta. Te interesează educația și vrei să ne ajuți să redefinim cultura și mentalitatea de antreprenoriat din România. Iei parte la organizarea evenimentelor, proiectele sociale derulate și ne ești alături în orice inițiativă. Ne bizuim pe implicarea ta în proiectele care consolidează comunitatea și o fac să crească și îți datorăm punctul în care am ajuns împreună.

EXPERT

Te folosești de toate resursele educaționale, sociale și financiare pe care platforma le oferă și îți construiești afacerea proprie. Pentru că ești membru implicat în comunitate, te bucuri de acces gratuit la evenimentele Live bianuale ale comunității. Poți invita și apoi recomanda noi antreprenori în calitate de Oaspeți ai PLATFORMEI.

Cere o ofertă personalizată